Vanaf 2015 vind je foto's samen met de dagverslagen onder het tabblad clubs.De leden

 ______________met een knipoog...

Voorzitter en club Pater Familias. Een natuurlijk leider, open voor vernieuwing. Op de golfbaan een geducht tegenstander die hoog scoort en altijd goed gehumeurd is. Pieter is lid van het eerste uur.

Eén van de betere spelers van de club. Een lage handicapper en strategische golfer. Bescheiden prater, maar die je met een juiste opmerking weer met je beide benen op de grond zet. Spelers als hij zijn zeldzaam  

 

Verrassende speler die op momenten dat je het niet verwacht hoog scoort. Een golfer die je in de baan niet moet onderschatten. Wees op je hoede.Tevens een goede vriend en clubmaat.

 

 

Zijn golf ervaringen vinden zijn  oorsprong in het mondaine Marbella. Dus pas op, want als het een warme zomerdag is en de mussen vallen van de daken, heb je eigenlijk meer zin in een koud biertje, komt golfen op de tweede plaats, dan scoort hij het beste. 

Speelt het liefst "among friends". Zijn spel is door het wisselend niveau onvoorspelbaar en de uitkomst is altijd weer een verassing. Ook voor hemzelf. Motto "may the best man win".  

Zeger's strategie vindt zijn oorsprong in zijn avontuurlijke leven en zijn aanpassingsvermogen. Zo haalt hij uit een geleende damesset nog de top! Een man van staal dus die het niet erg vindt als je hem een duikboot noemt, vooral omdat hij onder water net zo goed is als erboven. In ons illustere gezelschap een topper!

Aalt's ervaring als  fiscaal adviseur maakte hem tot een goede luisteraar. Maar het is stilte voor de storm want eenmaal op de baan slaat hij ver en precies. Een strategische speler die hoog scoort. We zullen het moeilijk krijgen maar de club is een topper rijker.

Eric's enthousiasme maakt hem tot een plezierige golfgenoot. Maar achter die gezellige glimlach schuilt een fanatieke speler die niet opgeeft. Dat maakt hem tot een gevaarlijke tegenstander in de baan.

Jacques heeft lang niet gespeeld, maar hij is het spelletje niet verleerd. Bij zijn eerste optreden scoorde hij hoog en de club verwacht veel van hem. Al snel wordt duidelijk dat hij hoge ogen gooit.

Be is een longhitter en het is duidelijk dat met zijn komst het uiterste van ons wordt gevraagd. In twee slagen op de green onder de moeilijkste omstandigheden. Alleen de meest strategische speler zal kans zien van hem te winnen. Zijn komst is een garantie voor een spannend competitie seizoen.

 

Foto volgt
Foto volgt

Theo is een ervaren golfer en tevens onze laagste handicapper. Ook hij zal het ons moeilijk maken met zijn consistente spelniveau. Een ware aanwinst voor onze club. Naast een goede speler houdt Theo van het goede leven en daarmee past hij naadloos in het clubleven van de Heeren.