GOLFSPEELSCHEMA 2013.

 

Waarde leden van onze inmiddels befaamde spelersclub onder de alles verhullende naam van HEEREN VAN HET GOOI.

Zoals jullie inmiddels weten probeer ik ieder jaar voor 31 december het golfschema bekend te maken.Ik heb daaromtrent goed nieuws. Zie hier het resultaat We houden weer in principe de eerste maandag van de maand aan. Edoch, gelet op de wensen van enkele leden heeft jullie voorzitter gemeend enkele wijzigingen aan te brengen wanneer het gaat over de keuze van de banen. Omdat tweede paasdag valt op 1 april starten wij die maand met onze competitie op maandag 8 april. De buitenlandse reis wordt dit jaar georganiseerd door Han. Dit evenement zal plaats grijpen van          28 oktober tot 1 of 2 november. Nadere gegevens zullen ons ongetwijfeld t.z.t. bereiken.

Ik ga er verder vanuit dat de dagvoorzitters ook op die dag rijden. De dagvoorzitter regelt ook de nodige rijders en kiest het restaurant voor die dag. Dan volgt hieronder het betreffende schema.

 

 

8 april   organisator Pieter, baan De Engelenburg.

6 mei    wordt Peter Meijer, baan de Goyer 

3 juni   wordt Martin. baan Nunspeet

1 juli    wordt Henk baan de Veluwse (met lunch)

5 augustus organisator Loek baan de Batouwe

2 september organisator Guus baan Lauswolt

 

Ik heb de verwachting dat dit schema de voedingsbodem kan zijn voor een spannend , sportief maar vooral garant zal staan voor een paar gezellige golfdagen.

Rest mij jullie allen goede Kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2013 te wensen.

 

Pieter

 

 

ingelast 18 maart 2013 gespeeld op Edda Huzid (geen competitie)

ingelast  30 september 2013 baan Anderstein